Customer Reviews

Based on 13 reviews
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nóra Szántó-Maár
Szép zöld

Nagyon szép zöld és jó illata van. A nyuszkók imádják. :)

D
D.

Utcán talált házinyuszim, aki korábban nem ismerte a szénát, imádja, konkrétan csak ezt eszi meg! Ez az egyetlen, amit nem szálaz, nem túr ki, reggelre mind eltünteti. Idős (11), pár foggal élő, kimondottan nehezen etethető nyuszim is csipegeti ha elé rakom, pedig neki kihívás egy szálat is elrágcsálni.

T
Tímea dr Vakula

Illatos, az állatok szerint finom széna.

E
E.S.
Legjobb

A világ legjobb szénája, olyan illata van, hogy még én is megkóstolnám :D A táprajongó nyuszim otthagyja a tálkáját, ahogy megérzi a szénaillatot :)

B
Bianka Székely
Kiváló

Illatos, jól néz ki. A nyuszik is nagy boldogsággal eszik! :)

Samerberger bio réti széna 4 kg

Samerberger bio réti széna természetes takarmány nyulak, hörcsögök, tengerimalacok, teknősök és más rágcsálók számára.

9.398 Ft

Raktáron (utánrendelhető is)

.

Leírás

Samerberger bio réti széna 4 kg

Egyes kisállatok és rágcsálók számára a különböző fűfélék elengedhetetlenek a hosszú, egészséges élethez. Számukra a szárított fűfélék, a széna az univerzális megoldás, hiszen a réti fűfélék csupán korlátozott ideig elérhetők frissen – és akkor is tarthatunk attól, vajon milyen vegyszerekkel kezelte őket a rét tulajdonosa?

A Samerberger bio réti széna megvásárlásával búcsút mondhatsz ezeknek az aggályoknak! A németországi, azon belül is Samerberg településhez közeli réteken ugyanis teljes mértékig bio környezetben nevelkednek azok a fű- és perjefélék, amelyeket vegyi anyag mentes kaszálás és szárítás után végül gondos kezek válogatnak, majd tesznek újrahasznosított műanyagból készült zsákokba. Ahhoz, hogy a rétek dúskáljanak a növényi rostban gazdag, egészséges növényekben, a Samerbergernél kerülik a vegyi növényvédő szerek, valamint a műtrágya használatát is.

Kinek ajánljuk a Samerberger bio réti szénát?

Minden olyan gazdinak, akinek kedvence fűevő, rostemésztő állat, hiszen a jó minőségű, vegyszermentes növényi rostok táplálják őket leginkább. A törpe- és házinyulak, a hörcsögök, a tengerimalacok számára kiváló tápanyagforrás, valamint segít a folyamatosan növésben lévő fogak egységes koptatásában is. A hívogatóan friss illatú, hosszú zöld szálú Samerberger széna még a lustán szénázó kisállatokat is ráveszi a sűrűbb falatozásra!

Amennyiben kedvenced még ebből az egészséges, friss és puha szénából is kevesebbet eszik a kelleténél, bátran kiegészítheted az étrendjét a Samerberger szénachipssel, vagy izgalmasabbá teheted a szénázást a Samerberger réti gyógynövénykeverékével.

Tápértékek 1 kg szénában:
Nyers rost: 290 g
Hasznosítható fehérje: 123 g
Zsírtartalom: 26 g
Vas: 475 g
Mangán: 98 g
Cink: 34 g
Réz: 6,9 g
Kalcium: 7,2 g
Magnézium: 2,5 g
Foszfor: 2,9 g
Kálium: 24,4 g
Nátrium: 0,33 g

Fontos, hogy a nyuszink számára mindig biztosítsunk friss vizet és jó minőségű nyúltápot.

További információk

Tömeg 4.5 kg
Méretek 80 × 55 × 30 cm

Vélemények

Customer Reviews

Based on 13 reviews
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
N
Nóra Szántó-Maár
Szép zöld

Nagyon szép zöld és jó illata van. A nyuszkók imádják. 🙂

D
D.

Utcán talált házinyuszim, aki korábban nem ismerte a szénát, imádja, konkrétan csak ezt eszi meg! Ez az egyetlen, amit nem szálaz, nem túr ki, reggelre mind eltünteti. Idős (11), pár foggal élő, kimondottan nehezen etethető nyuszim is csipegeti ha elé rakom, pedig neki kihívás egy szálat is elrágcsálni.

T
Tímea dr Vakula

Illatos, az állatok szerint finom széna.

E
E.S.
Legjobb

A világ legjobb szénája, olyan illata van, hogy még én is megkóstolnám 😀 A táprajongó nyuszim otthagyja a tálkáját, ahogy megérzi a szénaillatot 🙂

B
Bianka Székely
Kiváló

Illatos, jól néz ki. A nyuszik is nagy boldogsággal eszik! 🙂

Érdekelhetnek még…

 • Samerberger bio szénachipsSamerberger bio szénachips
  Akció
  -12%
  .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span { color: white;display: flex;position: relative;right: 0;text-align: center; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span b { text-align: center;z-index: 100; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i { background-color: transparent;display: block;line-height: 30px;position: absolute;z-index: 99; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i-after { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-span-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; }
  No reviews
 • Samerberger bio szénapellet pelletált tápSamerberger bio szénapellet pelletált táp
  Akció
  -12%
  4 reviews
 • Rácsos nyuszi wc alomtálca 42x30x10 cmRácsos nyuszi wc alomtálca 42x30x10 cm
  Nem rendelhető .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span { color: white;display: flex;position: relative;right: 0;text-align: center; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span b { text-align: center;z-index: 100; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i { background-color: transparent;display: block;line-height: 30px;position: absolute;z-index: 99; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i-after { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-span-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; }
  13 reviews