Történetünk:

2018 év elején döntöttünk úgy, hogy szeretnénk egy lógófülű törpenyuszit a családba. Mindent felkutatva végül hét hetesen vált családunk első számú oszlopos tagjává Daryl Targaryen. Nagyon fiatal kora ellenére és a gyors reakciónknak köszönhetően szerencsére jól vette az első időszakban ért megpróbáltatást, sajnos E. cuniculit diagnosztizáltak nála az orvosok. Számtalan tünettel és aggódással telt ez a periódus, melynek okán eléggé hamar belemélyedtünk a törpenyuszik világába, hiszen igyekeztünk megteremteni számára a legegészségesebb és legbiztonságosabb környezetet.

Egy év múlva, mikor már végleg magunk mögött hagytuk a „problémás” időszakot éreztük, hogy egy társra van szüksége. Mindent átgondolva az örökbefogadás mellett döntöttünk. 2019 tavaszán a sorsnak köszönhetően Daryl anyukája, Honey Snow lett családunk új tagja. Számos ismeretlen fogalommal találkoztunk, mint például: összeszoktatás, jelölések, területvédés. Ekkor kezdett tudatosulni bennünk, hogy tapasztalatainkat, észrevételeinket, megszerzett tudásunkat szívesen megosztanánk veletek.

Nem győzzük azonban hangsúlyozni, hogy a legapróbb baj esetén is milyen fontos a gyors reakció, a nyuszi orvoshoz juttatása és a megfelelő termékek használata. Ezért nálunk kizárólag a legjobbaknak ítélt és általunk is használt termékek kaphatóak. Nem szeretnénk elárasztani Benneteket mindenféle felesleges árucikkel, amit a nyuszitok nem fog szeretni, vagy egészségtelen számára.

Jövőbeli terveinkben többek között, hazai termelőkkel való kapcsolatépítés, környezetbarát papírcsomagolásra való áttérés, valamint saját márkánk alá tartozó árucikkek bővítése is szerepel. Ennek első terméke a DTR bunny Prémium Pellet már megtalálható webáruházunkban.

A fentiek figyelembevételével, valamint mivel adakozni és nemes célt szolgálni igenis jó dolog, úgy gondoltuk, minden rendelésetek után, profitunk 5%-át automatikusan, havonta átutaljuk az Első Nyúlmentő Alapítvány részére. Így közvetve Ti is támogathatjátok őket anélkül, hogy ez külön energiát venne igénybe.

2021. decembertől megkezdtük az Együtt a Kisállatokért Alapítvány és a Magyar Tengerimalac védő Közhasznú Egyesület havi támogatását is. A Nyúlmentés mellett már az általuk gondozott kisállatok is a roppanós Samerberger szénánkat fogyasztják.

Reméljük hozzánk hasonlóan nektek is fontosak „kétfülű” családtagjaitok és hamarosan a nyuszitársadalom körein belül üdvözölhetünk benneteket!

Családunk:

Honey Snow

Neki köszönheted Daryl születését

Daryl Targaryen

A DTR bunny márka atyja

Dudás Andrea

Általa megvalósult, hogy minden vásárlásoddal támogatod az Első Nyúlmentő alapítványt

Ugocsai Péter

A rendszer működtetője

Nyuszitársadalom: