Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátum 600 gr

A szagtalanító granulátum egy friss alternatíváját adja a kisállatok ketrecéből gyakorta terjengő kellemetlen szagok megszüntetésének.

3.598 Ft

Raktáron

Leírás

Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátum

Nyilvánvaló, hogy egy kisállat ketrecben felgyűlő ürülék és vizelet kellemetlen szagokat áraszt, ezzel is jelezve, hogy ideje kitakarítani, elrendezni kedvencét. Azonban még egy frissen takarított ketrecnek is lehet némi szaga. Ennek az oka az, hogy sok kisállat vizelete markáns szaggal rendelkezik, amit területjelzésre és párkeresésre használnak. A Beaphar granulátuma egy modern technológiának köszönhetően hatékonyan nyeli el a kellemetlen szagokat. Amint a darabkák vizet kapnak (pl. egy hörcsög lepisili), azonnal aktiválódnak: a vizeletet semlegesítik, majd olyan melléktermékké bontódnak le, melynek nincsen szaga.
Alkalmazás: Szórja a Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátumot a ketrec aljába, különösen azokra a területekre, ahol az állatok rendszeresen végzik a dolgukat. Legjobb, ha a terméket közvetlenül takarítást követően alkalmazza száraz felületen, mielőtt még almot szórna a ketrecbe. Használata minden takarítást követően javasolt. A Beaphar Cage Fresh alom szagtalanító granulátum valamennyi kisállatfaj esetén alkalmazható (pl. hörcsög, patkány, egér, görény, nyúl, tengerimalac, stb.).
Ha kiváló szagmegkötő tulajdonságú almot keresel, akkor kattints ide.

További információk

Tömeg 0,8 kg

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)