Bunny Nature ALL NATURE BOTANICALS MIX WITH HIBISCUS BLOSSOMS & PARSLEY STEMPS 150 G

Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk részére.

Keverék hibiszkusz virággal és petrezselyemmel.

Jelenleg nincs raktárunkban, kérünk válassz másik Botanicals terméket, vagy előrendelést tudsz leadni ha nem sürgős.

2.198 Ft

Jelenleg nincs raktárunkban, de rendelhető.

Leírás

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with hibiscus blossoms & parsley stepms 150 g

A Bunny Nature All Nature felhasználási javaslata:

-Nyuszi snacknak: All NATURE BOTANICALS MAXI MIX és a MID MIX különösen jó a finom összetevők és a természetes összetétel miatt. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Mindegyik fajta friss és ízletes.

Bunny Nature Allnature Botanicals

-Teljes értékű nyúleledelnek is tökéletesen megfelelő az All Nature koncepció. A tápanyagok egyéni igények szerint szabottak, kívánság szerint összeállíthatók, mintha egy moduláris rendszer lenne. Fő összetevőként a gazdag ízvilággal rendelkező BOTANICALS MAXI MIX különböző változatait használjuk és ezt keverjük a BOTANICALS MID MIX-szel a megfelelő arányban. Ezen felül vannak még All Nature VITAMIN-ok és ezzel össze is állt a teljes strukturált táp pelletálás és extrudálás nélkül. Azoknak a kisállatoknak való, amelyek nem tudnak, nem akarnak vagy nem ehetnek más feldolgozott/tömörített összetevőket, de nem akarnak lemaradni a kiegyensúlyozott táplálékról. Ezzel a koncepcióval a növényevőket teljesen el lehet látni természetes, tiszta módon.

Bunny Nature Allnature Botanicals

Összetevők:

Csalánlevél, petrezselyemszár (18%), kaporszár, borsmenta levél, pitypang levél, körömvirág, kasvirág szirmok, hibiszkusz virág (5%)

Etetés:

Bunny Nautre Allnature Botanicals etetés

Természetesen csak kiegészítőként, jutalomként is adhatjuk kedvencünknek. Ebben az esetben adjunk neki a megszokott mennyiségben szénából és prémium minőségű nyúltápból is.

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with hibiscus blossoms & parsley stemps 150 g gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg 0.2 kg

Vélemények