Bunny Nature ALL NATURE BOTANICALS MIX WITH HIBISCUS BLOSSOMS & PARSLEY STEMPS 150 G

Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk részére.

Keverék hibiszkusz virággal és petrezselyemmel.

 

2.198 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

.

Leírás

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with hibiscus blossoms & parsley stepms 150 g

A Bunny Nature All Nature felhasználási javaslata:

-Nyuszi snacknak: All NATURE BOTANICALS MAXI MIX és a MID MIX különösen jó a finom összetevők és a természetes összetétel miatt. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Mindegyik fajta friss és ízletes.

Bunny Nature Allnature Botanicals

-Teljes értékű nyúleledelnek is tökéletesen megfelelő az All Nature koncepció. A tápanyagok egyéni igények szerint szabottak, kívánság szerint összeállíthatók, mintha egy moduláris rendszer lenne. Fő összetevőként a gazdag ízvilággal rendelkező BOTANICALS MAXI MIX különböző változatait használjuk és ezt keverjük a BOTANICALS MID MIX-szel a megfelelő arányban. Ezen felül vannak még All Nature VITAMIN-ok és ezzel össze is állt a teljes strukturált táp pelletálás és extrudálás nélkül. Azoknak a kisállatoknak való, amelyek nem tudnak, nem akarnak vagy nem ehetnek más feldolgozott/tömörített összetevőket, de nem akarnak lemaradni a kiegyensúlyozott táplálékról. Ezzel a koncepcióval a növényevőket teljesen el lehet látni természetes, tiszta módon.

Bunny Nature Allnature Botanicals

Összetevők:

Csalánlevél, petrezselyemszár (18%), kaporszár, borsmenta levél, pitypang levél, körömvirág, kasvirág szirmok, hibiszkusz virág (5%)

Etetés:

Bunny Nautre Allnature Botanicals etetés

Természetesen csak kiegészítőként, jutalomként is adhatjuk kedvencünknek. Ebben az esetben adjunk neki a megszokott mennyiségben szénából és prémium minőségű nyúltápból is.

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with hibiscus blossoms & parsley stemps 150 g gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg0.2 kg

Vélemények