Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Cunipic Naturaliss virágos kis gyógynövényház

Naturaliss virágos kis gyógynövényház gondosan válogatott gyógynövények és körömvirág keverékéből összeállítva nyulaknak és rágcsálóknak.

 

3.628 Ft

Nincs raktáron, válassz elérhető termékeink közül

Leírás

Cunipic Naturaliss virágos kis gyógynövényház

Kiegészítő eledel rágcsa, amely egy ízletes és szórakoztató kis ház. Tökéletes búvóhely, vegyes virágokkal borítva. Gondosan válogatott gyógynövények és körömvirág keverékéből összeállítva, mindenféle rágcsáló és nyúlfélék szórakoztatására alkalmas, valamint étrendjük tökéletes kiegészítője.

Nem csak ideális rágcsálnivalóra, de tökéletes edzési segédeszköz, búvóhely vagy játszótér is lehet. Kizárólag természetes összetevőkből készül, így az egész snack tetőtől talpig elfogyasztható és megemészthető.

A Naturaliss falatkák egyedi receptek alapján készülnek, szintetikus adalékanyagok, például színezékek vagy tartósítószerek nélkül. Gyártási folyamatuknak, szárítási szakaszuknak és csomagolóanyaguknak köszönhetően a rágcsálnivalók hónapokig frissek és kellemes illatúak maradnak. Teljesen biztos lehetsz benne, hogy kis kedvenced örülni fog az ajándéknak, mert ezeket a rágcsálnivalókat, gondosan válogatták össze, hogy minden rágcsálófaj számára megfelelőek legyenek: egér, hörcsög, patkány, tengerimalac, csincsilla, degu és nyúl is.

Összetétel: Petrezselyem, körömvirág, olasz szalmagyopár, mályva, eperlevél, pitypang.

Tárololása száraz hűvös helyen.

Mérete: 13 cm magas x 14 cm átmérő, 280 gr.

Fontos, hogy minden nap legyen jó minőségű széna és friss víz kis kedvencünk előtt.

További információk

Tömeg 0,3 kg

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)