Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Oxbow Natural Science Vitamin C 120 gr

Az Oxbow Natural Science Vitamin C egy magas rosttartalmú, széna alapú kiegészítő takarmány, ami stabilizált C-vitamint tartalmaz. A szénatabletta nyulak, tengerimalacok és más növényevő állatok számára adható.

 

8.198 Ft

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető is)

Leírás

Oxbow Natural Science Vitamin C

A Natural Science Vitamin C egy magas rosttartalmú, széna alapú kiegészítő takarmány, ami stabilizált C-vitamint tartalmaz. A szénatabletta nyulak, tengerimalacok és más növényevő állatok számára adható. Elfogadottsága kiváló, az állatok szívesen fogyasztják és adagolása pontosabban követhető, mint az ivóvízben adagolt vitaminkészíményeké.

Vitamintartalmát a felbontást követően is minimum 60 napig garantáltan megőrzi.

Adagolás:

Nyúl, tengerimalac, csincsilla: naponta 1 tabletta
Degu, patkány: naponta 1/4 tabletta

Más állatfajok esetén kérje az Oxbow, vagy állatorvosa tanácsát! A C-vitamin szükséglet idővel változhat, különösen betegség, vagy stressz esetén. Ilyen esetekben kérje állatorvosa tanácsát!

Amit az Oxbow táplálékkiegészítőkről tudni érdemes:

Még a megfelelő étrend mellett is előfordulhat, hogy kisállatainknak egy kis támogatásra van szüksége ahhoz, hogy a legjobb formájukat hozzák. A Natural Science táplálékkiegészítők prémium gyógynövények felhasználásával készültek, hogy a kisállatok specifikus egészségügyi szükségleteihez alkalmazkodni tudjon. A Natural Science táplálékkiegészítők alapja a magas minőségű réti komócsin széna, így rendkívül jól emészthetőek. A termékek nem tartalmaznak adalékanyagokat, mesterséges színezéket, valamint tartósítószert sem. 

Miért alkalmazzunk táplálékkiegészítőket?

  • A hobbicélból tartott kisemlősök körében a leggyakoribb egészségügyi problémák nem megfelelő táplálkozásra vezethetőek vissza

  • A hobbicélból tartott kisemlősök az állatorvoslás és a táplálkozástudomány fejlődésének köszönhetően hosszabb életet élnek. A hosszabb élettel azonban együtt járhatnak azok a krónikus betegségek, melyek hosszú távú támogatást igényelnek

Fontos, hogy minden nap legyen jó minőségű széna és friss víz kis kedvencünk előtt. Töltd fel háziállatod etetőtálját jó minőségű táppal napi egyszer vagy kétszer, állatfajtól függően.

Az Oxbow Natural Science Vitamin C gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg 0,2 kg

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)