Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

SAVIC Zeno 3 Empire patkányketrec

A több mint egy méter magas Savic Zeno 3 Knock Down Empire lehetővé teszi akár hat patkány számára is a kellő komfortérzetet.

A szűk rácstávolságnak köszönhetően patkányoknak, görényeknek és hörcsögöknek is ideális.

A ketrecet csak rendelésre tartjuk, így a kiszállítás akár 1-2 hét körül is alakulhat. Kérünk ezt rendelésed leadásánál vedd figyelembe, vagy esetleg előtte vedd fel velünk a kapcsolatot.

73.498 Ft

Jelenleg nincs raktáron, de rendelhető

.

Leírás

SAVIC Zeno 3 Empire patkányketrec berendezéssel 100x50x118cm

A több mint egy méter magas Zeno 3 Knock Down Empire lehetővé teszi akár hat patkány számára is a kellő komfortérzetet.

A 3 eltólt sarokpolc, 3 létra és egy hangulatos függőágy rengeteg extra helyet biztosít kisállatodnak a mászáshoz és alváshoz.

A Zeno 3 Empire alsó szintjén WC is található. Az etetőtálat és az ivópalackot egyszerűen az oldalakra kell rögzíteni. Ha szeretnél további itató és rögzíthető etető tálat, felszereléseket nézz szét nálunk.

A Zeno Empire ketrec könnyen összeszerelhető, szerszám nélkül, és ugyanolyan könnyen szétszedhető, így használaton kívül helytakarékosan tárolható. Lapra szerelve szállítjuk. Letölthető szerelési útmutató.

A 2 nagy bejárati ajtó könnyű hozzáférést biztosít a ketrechez a napi takarításhoz, etetéshez és kedvenced gondozásához. Az ajtók intelligens zárral vannak felszerelve, hogy megakadályozzák a házi kedvencek kiszökését. Ajtók mérete: Sz 22 x M 25 cm; Sz 21,5 x M 27 cm, két frontajtó fenn és lenn intelligens Snap-Lock zárral.

A nagyon szűk rácstávolság (9,5 mm) nemcsak patkányok, hanem görények és hörcsögök számára is alkalmassá teszi a ketrecet.

A csomag tartalma a rácsokon felül:
-szürke tálca
-3 db sarokpolc
-3 db létra
-rozsdamentes etetőtál
-akasztható itató
-sarok wc
-függőágy

Ha még csak most keresgélsz az első kis kedvencednek kellékeket, olvasd el blogbejegyzéseinket, amelyből megtudhatod mi mindenre van szüksége.
Ezzel bővebb információkat kaphatsz a témáról és nem fogsz feleslegesen pénzt költeni sem!

Mérete: 100x50x118 cm.

A Savic Zeno 3 Empire ketrec gyártójának hivatalos honlapja

 

További információk

Tömeg 15 kg
Méretek 100 × 50 × 118 cm

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)