Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Viktória

Szeretem a Bunny Botanicals termékeit, több félét is próbáltam már. Ez a kiszerelés amúgy óriási, nagyon sokáig elég lesz. Én szénához szoktam keverni kis adagokban, amitől sokkal jobban megjön a nyuszik kedve a szénázásra. :)

Bunny Nature ALL NATURE BOTANICALS MIX WITH PEPPERMINT LEAVES & CAMOMILE BLOSSOMS 450G

Kiegészítő táplálék törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk részére.

Keverék borsmenta levéllel és kamillavirággal.

 

5.698 Ft

Csak 3 maradt készleten (utánrendelhető)

.

Leírás

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with peppermint leaves & camomile blossoms 450 g

A Bunny Nature All Nature felhasználási javaslata:

-Nyuszi snacknak: All NATURE BOTANICALS MAXI MIX és a MID MIX különösen jó a finom összetevők és a természetes összetétel miatt. A keverék megfelel a növényevő állatok természetes étrendjének, és ideális esetben kiegészíti a napi menüt. Mindegyik fajta friss és ízletes.

Bunny Nature Allnature Botanicals

-Teljes értékű nyúleledelnek is tökéletesen megfelelő az All Nature koncepció. A tápanyagok egyéni igények szerint szabottak, kívánság szerint összeállíthatók, mintha egy moduláris rendszer lenne. Fő összetevőként a gazdag ízvilággal rendelkező BOTANICALS MAXI MIX különböző változatait használjuk és ezt keverjük a BOTANICALS MID MIX-szel a megfelelő arányban. Ezen felül vannak még All Nature VITAMIN-ok és ezzel össze is állt a teljes strukturált táp pelletálás és extrudálás nélkül. Azoknak a kisállatoknak való, amelyek nem tudnak, nem akarnak vagy nem ehetnek más feldolgozott/tömörített összetevőket, de nem akarnak lemaradni a kiegyensúlyozott táplálékról. Ezzel a koncepcióval a növényevőket teljesen el lehet látni természetes, tiszta módon.

Bunny Nature Allnature Botanicals

Összetevők:

zöld zab*, borsmenta levél (11%), lándzsás útifű, zöld búza*, mezei zsúrló, nyírfa levél, kasvirág szirom, korianderszár, zellerszár, margaréta, vörös lóhere virág, kamillavirág (2%)

* csak szár és levél

Etetés:

Bunny Nautre Allnature Botanicals etetés

Természetesen csak kiegészítőként, jutalomként is adhatjuk kedvencünknek. Ebben az esetben adjunk neki a megszokott mennyiségben szénából és prémium minőségű nyúltápból is.

A Bunny Nature ALL NATURE Botanicals mix with peppermint leaves & camomile blossoms 450 g gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg0.5 kg

Vélemények

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
V
Viktória

Szeretem a Bunny Botanicals termékeit, több félét is próbáltam már. Ez a kiszerelés amúgy óriási, nagyon sokáig elég lesz. Én szénához szoktam keverni kis adagokban, amitől sokkal jobban megjön a nyuszik kedve a szénázásra. 🙂