Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rita Petrovics

Nagy kedvenc!

A
Alexandra

Friss zöld széna sok pici répa darabkával, imádják a nyuszik :)

Bunny Nature Fresh Grass Hay Carrots Répás Széna 500g

A széna alapvető táplálék sok állat számára. A széna jelentős részét teszi ki az étrendnek, ezért nagyon fontos a minősége. A Bunny Nature Fresh Grass Hay biztosítja a legmagasabb minőséget és a maximális változatosságot.

-Természetes növényi változatosság
-Gondos beltéri szárítás
-Rost gazdag, ropogós és pormentes

 

2.598 Ft

Raktáron (utánrendelhető is)

Leírás

A Bunny Nature Fresh Grass Hay Carrots Répás Széna 500g

Származása, minősége és feldolgozása:

A növények változatossága, feldolgozásuk és rost szerkezetük, kiemelt fontosságú összetevői a prémium szénának. Magas elvárásainkkal biztosítjuk termékünk állandó minőségét. A növények változatosságával biztosítjuk, hogy a széna, a lehető legfinomabb és legtáplálóbb legyen. Ennek megőrzése érdekében a feldolgozás során csak olyan szénát használunk fel, melyet beltéren gondosan szárítottak. Így elkerülhetők a veszélyes környezeti tényezók és a széna természetes marad, mintha egyenes a mezőn szedték volna, minden vitamin tartalmával együtt.

Mivel a szénának rostban gazdagnak ropogósnak és pormentesnek kellene lennie, csak az ilyen minőségi széna kerül a zsákjainkba. Ez azért van így, mert a ropogós szárak, és az optimális nyersrost tartalom, szükséges a megfelelő fogkopáshoz és az egészséges, emésztő rendszerhez. A por egyszerűen nem való a szénás zsákba, mert irritálhatja az állatok légzőszerveit és szemét.

Mi különösen jó minőségű szénát biztosítunk így az állatok jól érzik magukat.

A Bunny Nature Fresh Grass Hay Carrots Répás Széna összetevői:

timothy széna, rétes kecske, rozs fű, vörös csenkesz, kék fű, hajlított fű, taréjos taracbúza, kúszó vörös csenkány, német rozsfű, pitypang, ezüst gyom, tyúkhúr, egérfarkfű, lándzsás útifű, fehér lóhere, vörös lóhere, hármáskaréj, répa 10%

Nagyon fontos, hogy nyuszinkat sose hagyjuk nélküle. Mivel ez a törpenyúl fő tápláléka, így még álmából felkelve is képes egy picit rágcsálni. A szénatartóba tegyünk friss Bunny Nature Fresh Grass Hay-t. Mellé napjában kétszer etessük rostgazdag Bunny Nature Rabbit Dream Basic nyúltáppal és természetesen biztosítsuk neki a friss vizet is.

A Bunny Nature Fresh Grass Hay Rosehip Répás Széna gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg 0,5 kg

Vélemények

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
R
Rita Petrovics

Nagy kedvenc!

A
Alexandra

Friss zöld széna sok pici répa darabkával, imádják a nyuszik 🙂