Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bettina Gyurita

Nagyon szeretik a nyuszik!!

Cunipic Naturaliss nyírfa korongok

Nyírfa korongok 8 db rágcsálnivaló, amely ideális kisállatok étrendjének kiegészítésére. Ez az ízletes snack nyírfából és gondosan válogatott zöldségkeverékből, kézzel készített termék. Amellett, hogy ideális rágcsálásra, remek játékos segédeszköz is lehet, valamint tökéletes kiegészítője lehet kedvenced étrendjének.

 

2.998 Ft

Raktáron

Leírás

Cunipic Naturaliss nyírfa korongok különböző zöldségekkel

A nyírfából készült 8 korong alakú rágcsálnivaló, ideális kisállatok étrendjének kiegészítésére. Ez az ízletes snack nyírfából és gondosan válogatott zöldségkeverékből készül. Amellett, hogy ideális rágcsálásra, remek játékos segédeszköz is lehet, valamint tökéletes kiegészítője lehet kedvenced étrendjének. A Naturaliss rágcsálnivalók minden lépésükben kézzel készülnek.

Kifejezetten úgy tervezték, hogy kedvenced órákon át élvezettel rágcsálhassa. Amellett, hogy játékra ösztönöz és ideális szórakozásra, táplálkozási funkciót is betölt.

Ez a termék kizárólag természetes összetevőkből készül, mint például: zöldségek, növények és gyógynövények, így az egész snack tetőtől talpig fogyasztható és emészthető.

A Naturaliss rágcsálnivalók egyedi receptúrák alapján készülnek, szintetikus adalékanyagok, például színezékek és tartósítószerek nélkül. A gyártási folyamatnak, a szárítási fázisoknak és a csomagolóanyagoknak köszönhetően a rágcsálnivalók hónapokig frissek és kellemes aromájúak maradnak.

Minden Cunipic kiegészítő eledelt szakemberek és állatbarátok tudása és tapasztalata alapján hoztak létre. Éppen ezért minden egyes csemegénk kézzel készül, egytől egyig.

100%-os biztonságban lehetsz, ha ezeket a rágcsálnivalókat kínálod kis kedvencednek, mivel az összetevőket gondosan összeválogattuk, hogy minden rágcsálófaj számára alkalmasak legyenek: egér, hörcsög, patkány, tengerimalac, csincsilla, degu és nyúl is.

Használati utasítás: Kívánság szerint adagolható, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Nettó súly: 200 g.

Hozzávetőleges térfogat: 5 cm átmérő.

Fontos, hogy minden nap legyen jó minőségű széna és friss víz kis kedvencünk előtt.

További információk

Tömeg 0,3 kg

Vélemények

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
B
Bettina Gyurita

Nagyon szeretik a nyuszik!!