FURminator állítható szőrgyűjtő

A FURminator állítható szőrgyűjtővel több felületről is eltávolíthatja az elhullott állatszőrt otthonában. Szükség szerinti gyakorisággal, akár naponta használható.

9.998 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

.

Leírás

FURminator állítható szőrgyűjtő

  • A görgő felszedi és összegyűjti az állatszőrt
  • A szőrgyűjtő tartó összegyűjti az állatszőrt
  • Ergonomikus kialakítású, csúszásgátló nyél a legjobb fogás érdekében
  • A csavarógomb elzárja az állatszőrt

FONTOS: Az összes FURminator termékre csere garanciát vállalunk, ha használatból eredően eltörne, vagy tönkremenne előírásszerű használat esetén. Ilyen esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Kérünk, olvasd el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezdesz a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használjd a FURminator állítható szőrgyűjtő eszközt. A FURminator® márka számos eszközt kínál, amelyek segítségével csökkenthető kedvence elhullajtott szőrszálainak mennyisége, és ahhoz is kínál megoldást, hogy otthonodból feltakaríthasd a már levedlett szőrt.

1. LÉPÉS

Használat előtt igazítsd az állítható nyelet a megfelelő hosszúságra. Ezután csak húzd végig többször a guruló fejet az állatszőrrel teli felületeken, és az eszköz felszedi a különféle helyeken, például bútorokon, fekvőhelyen, szőnyegen, autó ülésén és másutt található odatapadt szőrszálakat. Munka közben rendszeresen forgasd el a FURcollector gombot, hogy a szőr bekerüljön a gyűjtőtárolóba.

2. LÉPÉS

Amikor az eszköz megtelt szőrrel és már nem tud több szőrt összegyűjteni, a gomb megnyomásával nyisd ki a szőrgyűjtő edényt. Távolítsd el a szőrt a gyűjtőedényből, zárd be ismét az eszközt, és folytassd a felületek tisztítását addig, amíg a kívánt eredményt eléred.

Néhány felmerülő kérdésre a válasz:

MILYEN FELÜLETEKEN HASZNÁLHATOM A FURMINATOR® HAIR COLLECTION TOOLS SZŐRGYŰJTŐ ESZKÖZÖKET?

Az eszközök a sík felületek többségén, így például bútorokon, ágyneműn, szőnyegen és autóülésen is használhatók.

TÖBBSZÖRI HASZNÁLATRA IS ALKALMASAK A TERMÉKEK?

Igen, az eszközök nem ragasztócsíkokat használnak, így sok használat után is működőképesek maradnak.

MILYEN SZŐRFAJTÁKHOZ ALKALMASAK A TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK?

Az eszközök a legtöbb szőrtípushoz alkalmasak, hosszú és rövid, dús vagy gyengébb szálú szőrzethez is, a legtöbb vedlő állatfajtához.

MILYEN GYAKRAN HASZNÁLJAM A FURMINATOR® HAIR COLLECTION TOOLS SZŐRGYŰJTŐ ESZKÖZÖKET?

Az eszközök szükség szerinti gyakorisággal, akár naponta használhatók. Az eszközökkel az ápolás utáni takarítást vagy az állat vedléskor kihullott szőrének eltávolítását is el lehet végezni, mivel ezek a tevékenységek nagy mennyiségű kihullott szőrszál összegyűlésével járhatnak.

Az állatunk szőrének hullását megelőzendő használjuk a Furminator aljszőrkefét.

A FURminator állítható szőrgyűjtő gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg0.9 kg

Vélemények