Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Szilasi Szilvia

Teljesen kézreeső kis készülék, bár inkább száliránnyal szemben kefélve jön inkább a szál.

J
Judit Kisné Szathmáry
kíváló

A nyuszi nagyon türelmesen türi a szőr eltávolítását, melynek mennyisége jóval több, mint gondoltam

S
Sz. Mónika

Nagyon jó kis szerkezet, sokkal jobban kiszedi a nyuszikból vedléskor a szőrt, mint a korábban használt eszközök.

E
Eszti

.

FURminator aljszőrkefe kisállatoknak

A nyulak, tengeri malacok és más kisállatok számára tervezett Deshedding tool – FURminator aljszőrkefe kisállatoknak, akár 99%-ban eltávolítja a kilazult, vedlést okozó szőrszálakat kedvence aljszőrzetéből. Ezzel megakadályozva a szőrlabdák kialakulását, az ezzel járó emésztési gondokat és kialakulható életveszélyt.

8.998 Ft

Csak 1 maradt készleten (utánrendelhető is)

.

Leírás

FURminator aljszőrkefe kisállatoknak (Deshedding tool)

A világ egyik legjobb minőségű kisállat aljszőr keféje, ami gond nélkül kihozza kedvencünk kihulló szőrszálait.

Ezzel megvédve a kialakulandó szőrlabdáktól, amik életveszélyt okozhatnak a bélrendszerbe kerülve.

Használata teljesen biztonságos köszönhetően a rozsdamentes acél élnek és a bőrvédő foglalatnak.

  • A rozsdamentes acél deShedding él a felső szőrzetrétegen keresztülhaladva biztonságosan és könnyedén eltávolítja a laza aljszőrzetet anélkül, hogy károsítaná a fedőszőrzetet vagy megvágná a bőrt.
  • A Skin Guard® végigsiklik a bőrön, és megakadályozza, hogy bevágjon a széleken.
  • Az ívelt él kényelmesen illeszkedik az állat természetes testfelépítéséhez és alakjához.
  • A FURejector® gombbal könnyedén kiszabadítható a szőr, így a szőrtelenítés könnyebb, mint valaha.
  • Az élvédő megóvja a fogakat az eszköz tárolásakor.

FONTOS: Az összes FURminator termékre csere garanciát vállalunk, ha használatból eredően eltörne, vagy tönkremenne előírásszerű használat esetén . Ilyen esetben kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

FURminator aljszőrkefe kisállatoknak (Deshedding tool) használata:

Kérjük, olvasd el az összes instrukciót és a GYIK szekciót, mielőtt belekezdesz a szőrápolásba. Csak az előírásoknak megfelelően használd a FURminator aljszőrkefét kisállatoknak (FURminator® undercoat deShedding Tool). Az aljszőrzet szőrmentesítése nem ugyanaz, mint a kefélés vagy a fésülés – eltávolítja a kilazult, elhalt szőrszálakat még vedlés előtt, anélkül, hogy belevágna a fedőszőrzetbe vagy megsértené azt.*

1. LÉPÉS

Az aljszőrzet deShedding kezelése elvégezhető bármikor, amikor kedvenced bundája teljesen száraz, de a legjobb eredmény elérése érdekében ajánlott közvetlenül mosdatás és szárítás után megejteni. A FURminator® márka széles termékválasztékát úgy terveztük, hogy rendszeres használat esetén javítsa a háziállatok bőrének és bundájának egészségét, valamint jelentősen csökkentse a házban levedlett szőr mennyiségét.

2. LÉPÉS

Mielőtt használnád a deShedding aljszőrkefét, nézd át alaposan kedvenced. Nézz be a bunda alá is, hiszen az eltakarhat sebeket, zúzódásokat és más bőrirritációkat. Ha találsz ilyesmit, kefélés előtt vidd el az állatot orvoshoz! Ezen kívül, mielőtt a deShedding aljszőrkefét használnád, távolítsd el a kócos és összeragadt szőrcsomókat a FURminator® Fur Dematting Tool vagy Grooming Rake bontókefével.

3. LÉPÉS

A deShedding eszközt is a többi keféhez hasonlóan használd, gyengéden végighúzva az állat bundáján a szőr növekedésének irányába, a szőrzet felé fordítva a rozsdamentes acélfogakat. Haladj kedvenced fejétől kezdve végig a hátán, különösen óvatosan bánva a has, a lábak, a nemi szervek és a fenék körüli területekkel. Egy területet ne kefélj túl sokáig, inkább kevesebb, hosszan elnyújtott, lágy mozdulatokkal húzd a kefét az állat bőrétől elfelé és felfelé irányban. Noha a bőrvédőnek köszönhetően az eszköz széle nem mélyed bele kedvenced bőrébe, hanem egyenletesen siklik, a túl erőteljes vagy durva kefélés így is irritálhatja az állat bőrét, így ügyelj, hogy ne fejtsen ki túl nagy nyomást. Ha bármilyen kipirosodást vagy irritációt veszel észre, hagyj fel az aljszőrkefe használatával.

4. LÉPÉS

Mivel az eszköz összegyűjti az aljszőrzet kihullott szőrszálait, a felesleges szőr a FURejector® gomb megnyomásával eltávolítható az eszköz fogaiból.

Néhány felmerülő kérdésre a válasz:

BÁRMELY HÁZIÁLLATON HASZNÁLHATOK FURMINATOR DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉKET?

A deShedding aljszőrkefe a legtöbb olyan állat ápolásához alkalmas, amelyek vedlenek, vagyis a kutyák, macskák, kisállatok és más több rétegű bundával rendelkező háziállatok, pl. lovak és szamarak szőréhez. A nem vedlő fajtákon nem szabad alkalmazni, sem pedig a különösen érzékeny bőrű házikedvenceken. Kérjük, mielőtt használnád a FURminator aljszőrkefét, konzultálj állatorvosoddal, ha nem vagy biztos benne, hogy a kedvencednek milyen típusú szőrzete van.

MILYEN GYAKRAN ÉS MENNYI IDEIG HASZNÁLJAM A FURMINATOR DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉT?

A legjobb eredmény elérése érdekében hetente egyszer-kétszer, 10-20 percig keféld át kedvenced bundáját a FURminator deShedding eszközzel, de ez függ az állat fajtájától, szőrzetének vastagságától és állapotától is. Az intenzívebb vedlési időszakban ennél gyakrabban is szükség lehet az aljszőrkefe használatára. A FURminator vágóélét úgy terveztük, hogy a szőrápolás gyorsabb és könnyebb legyen, míg a bőrvédő Skin Guard® design révén a kefe egyenletesen siklik kedvence testén.

HOL ÉRDEMES VÉGEZNI A SZŐRÁPOLÁST?

A deShedding aljszőrkefe nagy mennyiségű kilazult szőrszálat távolít el, így olyan helyszínt válassz, amelyet könnyű tisztítani, például kültéri vagy beltéri járólapos padló, így kényelmesebb lesz az utólagos takarítás. De a legfontosabb, hogy olyan helyet válassz, ahol kedvence kényelmesen, biztonságban érzi magát.

HOGYAN ÁPOLJAM A DESHEDDING ALJSZŐRKEFÉMET?

  • Mielőtt használnád a deShedding kefét, keféld át a szőrzetet, hogy az esetleges összetapadt, kócos csomókat eltávolítsd. Ha az aljszőrkefét kócos, összecsomósodott bundán használod, abba beletörhet az eszköz foga, és kedvencednek is fájdalmat okozhatsz.
  • Ügyelj rá, hogy ne ejtsd le az eszközt, és ne is tedd olyan helyre, ahonnan leeshet, mert attól is megsérülhet a kefe fogazata.
  • A deShedding vágóélét meleg vízzel és gyengéden tisztító szappannal lehet tisztítani szükség esetén. A tisztítás segíthet abban is, hogy az aljszőrkefe fogazatában összegyűlt elhalt hámsejteket, korpát eltávolítsa, az eszköz éle így ismét hatékony lesz. Mielőtt elraknád, hagyd teljesen megszáradni a deShedding eszközt!
  • A FURminator aljszőrkefe vágóéle körül élvédő található, így tároláskor nincs szükség külön tokra. Egyszerűen csak nyomd le a FURejector® gombot, és húzd maga felé, hogy a helyére kattanjon az élvédő, amely védi a deShedding vágóélét.

A FURminator aljszőrkefe kisállatoknak Deshedding tool gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg 0,3 kg
Méretek 40 × 25 × 10 cm

Vélemények

Customer Reviews

Based on 4 reviews
75%
(3)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
S
Szilasi Szilvia

Teljesen kézreeső kis készülék, bár inkább száliránnyal szemben kefélve jön inkább a szál.

J
Judit Kisné Szathmáry
kíváló

A nyuszi nagyon türelmesen türi a szőr eltávolítását, melynek mennyisége jóval több, mint gondoltam

S
Sz. Mónika

Nagyon jó kis szerkezet, sokkal jobban kiszedi a nyuszikból vedléskor a szőrt, mint a korábban használt eszközök.

E
Eszti

.