Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
K
K.Z.
Á
Á.V.

Gimbi szőroldó paszta rágcsálóknak 50g

A Gimbi szőroldó paszta

a nyuszik és rágcsálók nagy kedvence. Beadása egyaránt élmény a gazdinak és kis kedvencének a papajás ízesítés miatt. Elősegíti és megkönnyíti a lenyelt szőrcsomók természetes ürítési folyamatát.

2.498 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

A Gimbi szőroldó paszta a nyuszik és rágcsálók nagy kedvence. Beadása egyaránt élmény a gazdinak és kis kedvencének a papajás ízesítés miatt. Elősegíti és megkönnyíti a lenyelt szőrcsomók természetes ürítési folyamatát. A naturális malátának, növényi olajoknak, rostoknak és papjának köszönhetően védi a rágcsálók emésztőrendszerét, megszünteti a tisztálkodáskor lenyelt szőr okozta problémákat. A paszta a bélflóra számára hasznos és nagyon értékes ballasztanyagokat tartalmaz, antioxidánsokban gazdag.

Felhasználási javaslata: Minden nap adható, de a vedlési időszakban kiemelten fontos az alkalmazása. Naponta az állat nagyságától függően 3-5 cm javasolt, azonban ha szükséges az adag gond nélkül megduplázható. A Gimbi szőroldó paszta tubusából kinyomva táplálékra, tálkába kenve vagy egyszerűen közvetlenül kedvencünk szájához tartva fogyasztható.

Összetétel: Növényi eredetű származékok (malátakivonat 35,4%, cellulóz 10%), olajok és zsírok (növényi olaj 30%), gyümölcsök (szárított papaja 4%), tejcukor származék TGOS-al (Trans-Galaktooligosacharid 1%).

Analitikai összetevők: nedvességtartalom 11%, nyersfehérje 2%, nyerszsír 39%, nyersrost 7%, nyershamu 5%.

Száraz hűvős helyen tartandó! Kizárólag takarmányozási felhasználásra!

További információk

Tömeg 0.06 kg
Méretek 17 × 4 × 4 cm