JR Farm Bee Friendly Méhbarát széna 1 kg

A méhbarát széna, amivel hozzájárulsz a nyusziddal az ép rovarvilághoz, mivel ezt a szénát kizárólag június 15-e után kaszálják le.
Hogy miért?

Mert addig a színes vadvirágok, füvek és gyógynövények teljes virágzásban vannak, és csak ezután szüretelik ezt a természetes réti szénát, amely különösen gazdag nyersrostban és hosszú növekedési periódusának köszönhetően sok gyógynövényt tartalmaz, így ideális választás a nyusziknak, tengerimalacoknak és más rágcsálóknak.

2.648 Ft

Elfogyott

Leírás

JR Farm Bee Friendly Méhbarát széna 1 kg

A méhbarát széna, amivel hozzájárulsz a nyusziddal az ép rovarvilághoz, mivel ezt a szénát kizárólag június 15-e után kaszálják le. Hogy miért?
Mert addig a színes vadvirágok, füvek és gyógynövények teljes virágzásban vannak és csak ezután kaszálják ezt a természetes réti szénát. Ezáltal különösen gazdag nyersrostban és a hosszú növekedési periódusának köszönhetően sok gyógynövényt tartalmaz, így ideális választás a nyuladnak és házi kedvencednek.

Ezt a Bee Friendly napszárított szénát gondosan, kézzel és 100%-ban műanyagmentesen csomagolják természetes papír kartondobozba, amely a fenntarthatóság érdekében 23% fűből áll, így környezettudatos gazdája lehetsz kisállatodnak. A dobozon található körberajzolt lyukak könnyen kivághatóak, így a karton felhasználható akár széna állványként vagy házikónak, amit a kisnyuszi felfalhat.

Fontos, hogy a nyuszink számára mindig biztosítsunk friss vizet és jó minőségű nyúltápot.

A JR Farm Bee Friendly Méhbarát széna gyártójának hivatalos honlapja

További információk

Tömeg1.5 kg
Méretek38 × 22 × 46 cm

Vélemények