Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Samerberger széna fürdőpárna 200 gr

Időnként minden gazdinak szüksége van egy kis én-időre, amikor a kedvencei ellátása, a munka vagy a háztartás háttérbe szorul. Egy hosszúra nyúlt nap után pedig mi lehetne pihentetőbb egy kád meleg vizes fürdőnél?

A Samerberger széna fürdőpárnát éppen erre találták ki!

5.998 Ft

Raktáron

.

Leírás

Samerberger széna fürdőpárna 200 gr

Időnként minden gazdinak szüksége van egy kis én-időre, amikor a kedvencei ellátása, a munka vagy a háztartás háttérbe szorul. Egy hosszúra nyúlt nap után pedig mi lehetne pihentetőbb egy kád meleg vizes fürdőnél?

A Samerberger széna fürdőpárnát éppen erre találták ki! Ebben az áztatható széna fürdőpárnában számos különböző, magas illóolaj-tartalommal rendelkező szárított réti növény lapul, amik a meleg fürdővízben áztatva jótékony hatást gyakorolnak a bőrödre, valamint azon keresztül felszívódva segítenek csökkenteni a reumatikus panaszokat és a stresszt, valamint ellazítanak, ezzel hozzásegítenek a nyugodt, folyamatos alváshoz.

Ezeket a gyógynövényeket műtrágya és vegyi növényvédő szerek használata nélkül termesztik, virágzáskor kaszálják, majd kézzel válogatják, ezzel is biztosítva, hogy fürdőzésed során kizárólag környezetbarát módon előállított, tiszta és egészséges terméket használhass.

Használata: Töltsd tele a kádat forró vízzel, helyezd el benne a széna fürdőpárnát, és hagyd ázni körülbelül 5 percig.  Ez után egyszerűen csak nyomkodd ki a párnából a vizet és merülj el az illóolajos fürdőben egy jó könyvvel és egy pohár borral. Ha túl forrónak ítéled meg a vizet az áztatás után, nyugodtan adhatsz hozzá hideg vizet. Minimum 20 percig érdemes áztatni magad a gyógynövényes vízben, valamint további 20-30 perc pihenéssel megtoldani a fürdőzést. Heti 2-3 alkalommal javasolt ezt a szeánszot megismételni a jótékony hatások tartósításához.

A doboz egy darab fürdőpárnát tartalmaz.

Ha kisállatodnak is szeretnél szénát kattints ide.

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 40 × 30 × 10 cm

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Érdekelhetnek még…

 • Samerberger bio szénachipsSamerberger bio szénachips
  Akció
  -12%
  .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span { color: white;display: flex;position: relative;right: 0;text-align: center; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span b { text-align: center;z-index: 100; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i { background-color: transparent;display: block;line-height: 30px;position: absolute;z-index: 99; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-i-after { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6590 > span i.template-span-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; }
  No reviews
 • Samerberger bio szénapellet pelletált tápSamerberger bio szénapellet pelletált táp
  Akció
  -12%
  4 reviews
 • Rácsos nyuszi wc alomtálca 42x30x10 cmRácsos nyuszi wc alomtálca 42x30x10 cm
  Nem rendelhető .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span { color: white;display: flex;position: relative;right: 0;text-align: center; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span b { text-align: center;z-index: 100; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i { background-color: transparent;display: block;line-height: 30px;position: absolute;z-index: 99; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-i-after { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; } .br_alabel.berocket_alabel_id_6589 > span i.template-span-before { display: block;height: 0;position: absolute;width: 0; }
  13 reviews