Samerberger szénachips 500 gr

Samerberger heucrispy kiegészítő természetes takarmány nyulak, hörcsögök, tengerimalacok, teknősök és más rágcsálók számára.

2.198 Ft

Készleten

.

Leírás

Samerberger szénachips 500 gr

Te is olyan gazdi vagy, aki szereti gyakran jutalmazni kedvencét, mellette viszont odafigyel az egészségére? A Samerberger Rád gondolt, amikor megalkotta az ízletes ropogós szénachipseit! A réti szénák szárításakor keletkezett szénatörmeléket 100%-ban felhasználva, ugyanazt a magas minőséget és tápanyagtartalmat nyújtva készítik ezeket az apró, préselt ropogós granulátumokat, amelyekkel négylábú kedvencedet kényeztetheted, legyen az akár törpe-, akár házinyúl, hörcsög, tengerimalac vagy csincsilla.

A Samerberger szénachips kiváló a széna ideiglenes pótlására is, ha kedvenced fogproblémákkal küzd, de apró mérete miatt könnyedén pépesíthető, ha kényszeretetésre lenne szükség. Csak áztass be egy szűk marék Samerberger chipset annyi forró vízbe, hogy éppen ellepje, majd kevergesd addig, míg sűrű, sár szerű masszát nem kapsz. Ha szükséges, adj még hozzá forró vizet, hogy a fecskendővel kényelmesen felszívhasd. Kényszeretetés előtt minden esetben hűtsd vissza a masszát langyos hőmérsékletre!

Szívesen tanítanál különböző trükköket kedvencednek? Jutalmazd őt a tanulási folyamat alatt Samerberger szénachipssel! Ebből nem tudsz „túl sokat” adni, hiszen kizárólag kiváló minőségű, bio környezetben nevelkedett szénát tartalmaz, hozzáadott cukor, ízfokozók és tartósítószerek nélkül. Ha kedvenced szeret jutalomfalatos labdákkal vagy szimatszőnyegekkel játszani, azokat is bátran feltöltheted szénachipssel. Amennyiben a korábbi tápról szoktatnád át kisállatodat a Samerberger széna alapú pelletált tápjára, az átszoktatás idejére javasoljuk, hogy a régi táp mellé keverj minden nap egy kicsivel több szénachipset is, hogy kedvenced számára megkönnyítsd az átállást.

Tápértékek 1 kg szénachipsben:
Nyers rost: 290 g
Hasznosítható fehérje: 123 g
Zsírtartalom: 26 g
Vas: 475 g
Mangán: 98 g
Cink: 34 g
Réz: 6,9 g
Kalcium: 7,2 g
Magnézium: 2,5 g
Foszfor: 2,9 g
Kálium: 24,4 g
Nátrium: 0,33 g

Fontos, hogy a nyuszink számára mindig biztosítsunk friss vizet és jó minőségű nyúltápot.

További információk

Tömeg 0.6 kg
Méretek 30 × 10 × 10 cm

Vélemények

Érdekelhetnek még…