Bunny Nature My Favorite Hay széna from Nature Conversation Meadows Parsnips & Sweet Pepper 100 gr

Természetvédelmi mezőkről származó széna paszternákkal és paprikával törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák, deguk, hörcsögök, patkányok és rágcsálók részére.

-Természetes növényi változatosság
-Gondos beltéri szárítás
-Rost gazdag, ropogós és pormentes
-Kézzel szedett és csomagolt

 

 

988 Ft

Csak 2 maradt készleten (utánrendelhető)

.

Leírás

A Bunny Nature My Favorite Hay széna from Nature Conversation Meadows Parsnips & Sweet Pepper:

A legtermészetesebb és legkiválóbb minőségű széna, amit csak el tudsz képzelni. Magától értetődő, hogy természetvédelmi tájakról érkezik: mentesek mindenféle növényvédő-szerektől és műtrágyától. Ez az igazi otthona a változatos és természetes növényeknek; egy olyan összetétel, amelyet mesterséges módon képtelenség megteremteni.

De még a természetvédelmi tájakon burjánzó növényzet is igényli a nyírást (a megfelelő időpontban), mert ez az egyetlen módja a változatosság fenntartásának, aminek köszönhetően vonzó marad az állatok számára.

Ez is része a bunny-féle fenntarthatósági ciklusnak. Mi lenyírjuk a szénát a természetvédelmi területeken, hogy az állatok később is megtalálhassák a számukra oly értékes élelmet és mindemellett egyedi minőségű, összetételű és struktúrájú szénához jutunk.

Nemcsak a színkombináció csodálatosan harmonikus, a természetvédelmi mezőről származó széna és a zöldség kombinációja is nagyszerűen működik. Egyrészt a különféle ropogós növények és gyógynövények, másrészt a kissé édes ízű, vitaminokban és tápanyagokban gazdag paszterpasznák és paprika.

A Bunny Nature My Favorite Hay széna from Nature Conversation Meadows Parsnips & Sweet Pepper Összetevői:

természetvédelem álló mezőkről származó széna, paszternák 5%, paprika 5%

 

Természetesen mindig legyen friss víz, jó minőségű táp is nyuszid előtt.

A Bunny Nature My Favorite Hay széna from Nature Conversation Meadows Parsnips & Sweet Pepper gyártójának honlapja

További információk

Tömeg0.2 kg

Vélemények