Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ferplast Rabbit nyúlketrec 120 cm

A 120-as kisállat és nyúlketrec berendezéssel: műanyag szénatartóval, emeletes bújóval, etetővel és itatóval együtt érkezik.

Ideális törpenyuszik, tengerimalacok, sünök, házi nyulak és más rágcsálók számára.

Mérete: 118x59x52 cm.

A tálca színe eltérhet a képen láthatótól! Ha fontos a tálca színe, kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés előtt. Ellenkező esetben nem áll módunkban cserélni a ketrecet!

37.998 Ft

Raktáron

Leírás

Ferplast Rabbit nyúlketrec 120 cm

Ferplast Rabbit nyúlketrec 120 cm-es, így ez ideális törpenyuszik és házi nyulak számára is. Természetesen, amikor csak lehetőségünk van engedjük ki kis kedvencünket. Biztosan meg fogja hálálni néhány binkyvel.

A rácsból álló ajtaja teljesen felnyitható, így a benyúlás és takarítás is egyszerű.

A műanyag tálca oldalfalai megfelelően magasak így tökéletesen óv a fapellet vagy a faforgács kikaparása ellen. Ha kisállattod imádja az almot kaparni és rendetlenkedni, akkor szívből ajánljuk a rácsos alomtálcánkat, amely sok kellemetlenségtől óv meg a továbbiakban.

A Ferplast Rabbit nyúlketrec 120 már berendezéssel együtt érkezik meg hozzád. Tartalma a műanyag szénatartó, lépcsős emeletes bújó, műanyag etetőtál és egy alap itató.
Mivel mi is végig jártuk az utat és a legjobbat szeretnénk nektek, érdemes beszerezni egy csöpögésmentes szelepes itatót.  A későbbiekben egy nehezebb kerámia tálra is szükség lehet, amit kevésbé tud dobálni.

Tudtad, hogy a nyuszik szobatisztaságra nevelhetőek? Olvasd el cikkünket, amiben minden hasznos tanáccsal ellátunk ezzel kapcsolatban.

A berendezés nem tartalmaz külön alomtálcát, ezért ne felejtsd el kosaradba betenni valamelyik wc-t sem. Fiatal nyuszkókhoz a kisebb sarok toalettet ajánljuk, az életkor előrehaladásával pedig a nagyobbat, vagy egy szögletes alomtálcát.

Ha kezdő nyulas vagy, netalán még csak fontolgatod hazavitelét olvasd el blogunkat, amiben igyekeztünk minél lényegre törőbben sok hasznos információt megosztani.

Kiemelten fontos, hogy nyuszink korlátlanul hozzáférjen a friss vízhez és a roppanós jó minőségű szénához.

Mérete: 118x59x52 cm.

A Ferplast Rabbit nyúl ketrec 120 gyártójának hivatalos honlapja

 

További információk

Tömeg 7 kg
Méretek 118 × 59 × 52 cm

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)