Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
Fábián-Nagy Tünde

Nem folyik. Tökéletes :-)

Ferplast sippy kisállat nyúl itató 600 ml

A Ferplast sippy csepegésmentes szelepes nyúl itatója végre megoldja minden problémád!

Törpe és házi nyusziknak mindenképpen a 600 ml-est használjátok!

2.548 Ft

Készleten (utánrendelhető)

.

Leírás

Ferplast sippy kisállat nyúl itató 600 ml

A Ferplast sippy csepegésmentes szelepes önitatója végre megoldja minden nyuszi problémáját! A nyúl itató tűszelepes kialakításának köszönhetően ez az itató tényleg nem folyik vagy csöpög.

Házi kis kedvencünk a szájával, nyelvével könnyedén benyomva a tűszelepet jut a kívánt mennyiségő vízhez. Fontos, hogy a szelep megfelelő kényelmes magasságba kerüljön a felszerelésnél.

Az itató rögzítését a menetes csavaros műanyag elemmel, vagy a szintén hozzájáró tapadókorongos tartozékkal tudjuk megoldani. A kétféle tartozéknak köszönhetően könnyedén rögzíteni tudjuk rácsos nyúl és kisállat ketrecekhez, műanyag dobozokhoz, terráriumokhoz, illetve akár falra is furhatjuk.

Az itatót annak levétele nélkül, a kék műanyag fedelet levéve tudjuk újra tötleni. Levenni csak a takarítások közben kell a ketrecről, terráriumról.

Csepegésmentes termék, az adagolót tudjuk állítani a mellékelt műanyag kulcs segítségével. Ez megkönnyíti a szétszedését és vízkőtlenítését.

A doboz tartozéka maga az itató, az állító kulcs, a ketrecre szereléshez használandó csavaros rögzítő, a tapadókorongos rögzítő és a tapadó korong garnitúra.

Nálunk két méretben kapható. Ezzel biztosan nem lőttök mellé, mert elegendő vizet biztosít minden állat számára. Törpe és házi nyulaknak mindenképpen a 600 ml-est használjátok! A közepes méretű 300 ml-es elegendő lehet kisebb rágcsálók részére.

Nyuszid előtt mindig legyen friss víz, jó minőségű táp és roppanós széna is.

A Ferplast sippy kisállat nyúl itató 600 ml gyártójának hivatalos honlapja

 

További információk

Tömeg0.3 kg
Méretek24 × 11 × 9 cm

Vélemények

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
F
Fábián-Nagy Tünde

Nem folyik. Tökéletes 🙂

Érdekelhetnek még…