Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Ferplast sippy rágcsáló kisállat itató 300 ml

A Ferplast csepegésmentes szelepes önitatója végre megoldja minden problémád!

Három féle méretben kapható. A 100 ml-est hörcsögöknek és egereknek, a 300 ml-es verziót tengerimalacoknak, deguknak, patkányoknak ajánljuk. Törpe és házi nyulaknak, csincsillának mindenképpen a 600 ml-est használjátok!

2.728 Ft

Nincs raktáron, válassz elérhető termékeink közül

Leírás

Ferplast sippy rágcsáló kisállat itató 300 ml

A Ferplast sippy csepegésmentes szelepes önitatója végre megoldja minden problémád! A kisállat itató tűszelepes kialakításának köszönhetően ez az itató tényleg nem folyik vagy csöpög.

Házi kis kedvencünk a szájával, nyelvével könnyedén benyomva a tűszelepet jut a kívánt mennyiségő vízhez. Fontos, hogy a szelep megfelelő kényelmes magasságba kerüljön a felszerelésnél.

Az itató rögzítését a menetes csavaros műanyag elemmel, vagy a szintén hozzájáró tapadókorongos tartozékkal tudjuk megoldani. A kétféle tartozéknak köszönhetően könnyedén rögzíteni tudjuk rácsos nyúl és kisállat ketrecekhez, műanyag dobozokhoz, terráriumokhoz, illetve akár falra is furhatjuk.

Az itatót annak levétele nélkül, a kék műanyag fedelet levéve tudjuk újra tötleni. Levenni csak a takarítások közben kell a ketrecről, terráriumról.

Csepegésmentes termék, az adagolót tudjuk állítani a mellékelt műanyag kulcs segítségével. Ez megkönnyíti a szétszedését és vízkőtlenítését.

A doboz tartozéka maga az itató, az állító kulcs, a ketrecre szereléshez használandó csavaros rögzítő, a tapadókorongos rögzítő és a tapadó korong garnitúra.

Nálunk három méretben kapható. Ezt a 300 ml-es verziót deguknak, tengerimalacoknak, patkányoknak ajánljuk. Törpe és házi nyulaknak mindenképpen a 600 ml-est használjátok! A legkisebb 100 ml-es pedig tökéletes egereknek és hörcsögöknek.

Tengerimalacod előtt mindig legyen friss víz, jó minőségű táp és roppanós széna is.

A Ferplast sippy rágcsáló kisállat itató gyártójának hivatalos honlapja

 

További információk

Tömeg 0,3 kg
Méretek 18 × 7 × 6 cm

Vélemények

Customer Reviews

No reviews yet
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)