Customer Reviews

Based on 22 reviews
100%
(22)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Magdolna Domján

Nagyon szuper

V
VKÉ
Vélemény

Kiadós kiszerelés ,hamar megérkezett .

M
Manuella
Versele Laga

Imádja a nyuszim, nagyon gyors volt a kiszállítás! :)

T
Tamás Gizur

Imádja a nyuszi

A
Andrea Nagy

Kiváló minőség, válogatós nyuszim csak ezt eszi.

Versele-Laga Cuni Complete Adult prémium nyúltáp

A Versele-Laga Cuni Complete Adult teljes értékű extrudált nyúleledel őröletlen rostokkal. Magas nyersrost részaránnyal és alacsony keményítő tartalommal, gabonamagvak nélküli nyúltáp.

RENDELHETŐ: 500 gr, 1.75 kg és 8 kg-os kiszerelésben

 

2.148 Ft-tól

.

Leírás

Versele-Laga Cuni Complete Adult prémium nyúltáp

A speciálisan a nyulak szükségleteihez igazított extrudátum kedvence egészséges és kiegyensúlyozott táplálását teszi lehetővé – olyan módon, hogy az állat nem tud szelektálni az egyes összetevők között. Az eledel a nyulak táplálkozásfiziológiai követelményeinek megfelelően csak csekély keményítőt tartalmaz, mivel nincsenek benne egész gabonamagvak. Az extrudátum-formába történő feldolgozás különösen könnyen emészthetővé és ízletessé teszi a kis darabkákat. A megtartott hosszú rostok egészséges emésztést garantálnak és egyúttal a fogak dörzsöléséről is gondoskodnak. A gyógynövények, sárgarépa és különböző füvek mellett a Cuni Adult Complete a nyulak számára ízletes mezei komócsinból származó szénát is tartalmaz.

A Versele-Laga Cuni Complete jellemzői összegezve:

Fogápolás
A hosszú, őröletlen, magas szilikáttatalmú rostok nagy rágási aktivitást indukálnak és ezáltal hozzájárulnak a fogak lekoptatásához.

Friss zöldség
Az extrudálásos eljárás által friss zöldségek is kerülhetnek az eledelbe, ez pedig megemeli annak elfogadási arányát és ráadásul sok szükséges vitaminnal is ellátja az állatot.

Hosszú rostok
A nyulak természetükből adódóan növényevők, s táplálékuknak elegendő mennyiségű rostanyagot és kevés keményítőt kell tartalmaznia. A Cuni Complete 20% nyersrostból áll. A speciális előállítási eljárás által az extrudátum úgy készülhet, hogy a nyulak természetes táplálkozásában fontos szerepet betöltő, hosszú, szilikátokban gazdag rostokat is tartalmazzon. Ezek a hosszú rostok elősegítik a bélműködést és a fogak lekoptatását.

Alacsony kalóriatartalom
A csekély kalória- és keményítőtartalom valamint a hosszú rostok magas részaránya optimális alapot szolgáltatnak a könnyen emészthető, kiegyensúlyozott táplálkozáshoz. Nyula így meg tudja tartani ideális testsúlyát.

Bélflóra-stimuláció
A prebiotikumok – frukto-oligo-szacharidok (FOS) és mannán-oligo-szacharidok (MOS) – hozzáadása jótékonyan hat kis kedvence bélflórájára és hozzájárul ahhoz, hogy semmi sem álljon egészséges emésztése útjában.

Vitamin plusz
Az extrudátumot alapvető vitaminokkal is kiegészítik:
A-vitamin: segíti a bőrsejtek megújulását, a látóerőt, szaporodást és az anyagcserét.
D3-vitamin: hozzájárul a kalcium-foszfor-felvételhez, csontanyagcseréhez.
E-vitamin és C-vitamin: fontos antioxidánsok, melyek védik a test sejtjeit a szabad gyökök ellen és ezáltal támogatják a szervezet természetes védelmi rendszerét.

Immunitás
A természetes növényi pigmentek valamint olyan erős antioxidánsok hozzáadása, mint a lutein és a β-karotin, támogatják a szervezet általános védekező erejét.

Optimális bőr & szőr
Az omega-típusú, alapvető zsírsavak hozzáadása (omega-3 a lenmagból és omega-6 a speciális növényi olajokból) egészséges bőrről és csillogó szőrzetről gondosodik.

Szőrlabdaképződés ellen
A speciális természetes rostok alkalmazásának köszönhetően csökken a szőrlabdaképződés veszélye a gyomor- és bélrendszerben.

Szag-kontroll
Az eledelben lévő yucca-kivonat megköti az ammóniát és más olyan komponenseket, melyek az ürülék és váladékok kellemetlen szagáért felelősek, és ezáltal lénygesen csökkennek a kellemetlen szagok.

Fontos, hogy töltsd fel az etetőtálat a Versele-Laga Cuni Complete Adult nyúltáppal, és várd meg, amíg az összes ételt elfogyasztják, mielőtt újra töltenéd. Adjunk minden nap jó minőségű szénát és friss vizet.

A Versele-Laga Cuni Complete Adult nyúltáp hivatalos gyártója.

Komplett Versele-Laga termékkatalógus nyulaknak.

További információk

Tömeg 8,5 kg
Súly

500 gr, 1,75 kg, 8 kg

Vélemények

Customer Reviews

Based on 22 reviews
100%
(22)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Magdolna Domján

Nagyon szuper

V
VKÉ
Vélemény

Kiadós kiszerelés ,hamar megérkezett .

M
Manuella
Versele Laga

Imádja a nyuszim, nagyon gyors volt a kiszállítás! 🙂

T
Tamás Gizur

Imádja a nyuszi

A
Andrea Nagy

Kiváló minőség, válogatós nyuszim csak ezt eszi.