Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Ildikó Somogyi
Kiváló

Gyorsan megkaptam a terméket, és a nyuszim imádja. Nagyon meg vagyok elégedve vele.

Beaphar XTRA VITAL teljes értékű eledel nyulaknak

Az XtraVital eledel nyulaknak kiegyensúlyozott összetételű eleség, mely tökéletesen kielégíti a nyulak különleges táplálkozási igényeit.

2.568 Ft

Raktáron

.

Leírás

Beaphar XTRA VITAL teljes értékű eledel nyulaknak

Az XtraVital nyúltáp kiegyensúlyozott összetételű prémium minőségű eleség. A táp tartalmazza az összes szükséges vitamint és fehérjeréteggel körülvett kelátkötésű ásványi anyagot a hatékony felszívódás érdekében. Az XtraVital fehérjében és zöldtakarmányban gazdag, zsírtartalma alacsony. A hozzáadott ropogós darabkák segítik a fogak természetes kopását. Extrudált lucernát tartalmaz, amely vitaminokat, ásványi anyagokat, rostanyagokat és fehérjéket biztosít a nyulak részére.
Etetési javaslat: A nyulak emésztőcsatornájának mindig teljesen telítettnek kell lennie, ezért biztosítson az állat számára egész nap elegendő táplálékot. Az első néhány napban tartsa szemmel a táplálékfogyasztást, és ha szükséges, keverjen hozzá egy kisebb mennyiségű korábban használt tápot is. A napi tápmennyiség függ a nyúl méretétől és súlyától. Annyi tápmennyiséget adjunk, amennyit a nyúl egy nap alatt teljesen elfogyaszt. Ha marad táp, akkor egy kicsivel kevesebbet adjunk másnap. Ezt addig ismételjük, amíg az ideális mennyiséget el nem érjük. Az átlagos napi tápmennyiség általános előírások szerint a következő: kicsi/mini mezei nyúl, holland törpenyúl: ± 60 g, holland lógófülű: ± 85 g, Rex: ± 115 g, óriásnyúl (francia lógófülű, flamand óriás, belga mezei nyúl): ± 170-450 g, angol óriás: ± 340-450 g. Biztosítson minden nap friss táplálékot, szénát és ivóvizet az állat számára!
Összetétel: lucerna, gabona, borsó, szentjánoskenyér, szója, ásványi anyagok, sárgarépa, csillagfürt rostok, répafélék. Beltartalom: Nedvesség: 10,5%; Nyersfehérje: 15,3%; nyersrost: 13,4%; nyerszsír: 2,9 %; hamu: 6,2%; Ca: 0,69%; Na: 0,25%; P: 0,34%; A vitamin: 8,500 NE/kg; D3 vitamin: 900 NE/kg; E vitamin: 85 mg/kg (50%-ban D-alfa-tocopheryl acetát formában); Cu: 12 mg/kg (réz-amin kelát formában); mannán-oligoszaharid (MOS) 85 mg/kg, frukto-oligoszaharid (FOS) 60 mg/kg, csutkakúp tinktúra 5 mg/kg.
Fontos, hogy töltsd fel az etetőtálat a nyúltáppal, és várd meg, amíg az összes ételt elfogyasztják, mielőtt újra töltenéd. Adjunk minden nap jó minőségű szénát és friss vizet.

További információk

Tömeg 1,1 kg

Vélemények

Customer Reviews

Based on 1 review
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Ildikó Somogyi
Kiváló

Gyorsan megkaptam a terméket, és a nyuszim imádja. Nagyon meg vagyok elégedve vele.