Cunipic Naturaliss mogyorófaág répával 50 gr

A mogyorófa rágcsálnivaló kb 5 db ágacskát tartalmaz répa bevonattal. Amellett, hogy ideális rágcsálásra, remek játékos segédeszköz is lehet, valamint tökéletes kiegészítője lehet kedvenced étrendjének. A Naturaliss rágcsálnivalók minden lépésükben kézzel készülnek.

 

1.998 Ft

Raktáron

Leírás

Cunipic Naturaliss mogyorófaág répával

A mogyorófa rágcsálnivaló kb. 5 db ágacskát tartalmaz répa bevonattal. Amellett, hogy ideális rágcsálásra, remek játékos segédeszköz is lehet, valamint tökéletes kiegészítője lehet kedvenced étrendjének. A Naturaliss rágcsálnivalók minden lépésükben kézzel készülnek.

Kifejezetten úgy tervezték, hogy kedvenced órákon át élvezettel rágcsálhassa. Amellett, hogy játékra ösztönöz és ideális szórakozásra, táplálkozási funkciót is betölt.

Ez a termék kizárólag természetes összetevőkből készül, így az egész snack tetőtől talpig fogyasztható és emészthető.

A Naturaliss rágcsálnivalók egyedi receptúrák alapján készülnek, szintetikus adalékanyagok, például színezékek és tartósítószerek nélkül. A gyártási folyamatnak, a szárítási fázisoknak és a csomagolóanyagoknak köszönhetően a rágcsálnivalók hónapokig frissek és kellemes aromájúak maradnak.

Minden Cunipic kiegészítő eledelt szakemberek és állatbarátok tudása és tapasztalata alapján hoztak létre. Éppen ezért minden egyes csemegénk kézzel készül, egytől egyig.

100%-os biztonságban lehetsz, ha ezeket a rágcsálnivalókat kínálod kis kedvencednek, mivel az összetevőket gondosan összeválogattuk, hogy minden rágcsálófaj számára alkalmasak legyenek: egér, hörcsög, patkány, tengerimalac, csincsilla, degu és nyúl is.

Használati utasítás: Kívánság szerint adagolható, hűvös, száraz helyen tárolandó.

Nettó súly: 50 g.

Hozzávetőleges térfogat: 18 cm hossz x 1 cm átmérő.

Fontos, hogy minden nap legyen jó minőségű széna és friss víz kis kedvencünk előtt.

További információk

Tömeg 0,1 kg

Vélemények